Nieuws

14 oktober 2017


Premiere 'code oranje'


Tijdens Taptoe Barneveld heeft de Gelreband voor de eerste keer de nieuwe show code Oranje getoond. Dit is een arragement van Marcus Kerpershoek.

De laatste maanden is hard gerepeteerd onder leiding van Sandra van Luijtelaar, Dennis Smits en Albert-Jan Posthuma.

De Gelreband

Drum- en Showfanfare

Nieuws

Hier vindt u kort al het nieuws van de afgelopen tijd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief via info@gelreband.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

10 juni 2018


Open dag Traverse Dieren

Onder grote publieke belangstelling mocht de Gelreband achter Finn en Liselotte door de tunnel en de parkeergarage.



17 & 31 mei


Avond4daagse toer

Ook dit jaar was de Gelreband onderdeel van vele intochten bij avond4daagsen onder andere in Dieren en Zutphen. Op naar volgend jaar!



10 & 12 februari 2018


Carnaval


Op 10 februari zijn we op reis geweest naar Genk (Belgiƫ). Hier zijn we onderdeel geweest van de carnavalsstoet door het centrum, net als op Rosenmontag in Bonn ( Duitsland).

6& 7 april 2018


Tulpenverkoop

Op vrijdagavond 6 april en zaterdagochtend 7 april trokken de leden weer langs de huizen in Dieren voor de jaarlijkse tulpenactie, alle bossen zijn weer verkocht. Op naar volgend jaar!



26 mei 2018

 

Rommelmarkt

Dit jaar werd de jaarlijkse rommelmarkt gehouden op 26 mei. Onder tropische omstandigheden waagden veel kopers zich aan de vele koopwaar die uitgestald stonden bij het clubgebouw

 

 

2017

18 december 2017.


Kerstconcert.


Ook dit jaar sloot de Gelreband muzikaal af met alle leden, vrijwillegers en donateurs. Op naar een goed 2018!

16 december 2017


Afscheid Burgemeester


De afscheidstournee van burgemeester Petra van Wingerden sloot af in Dieren met een rondgang door het dorp. Natuurlijk hoort de Gelreband hierbij.

10 juni 2017


Tentconcert

Zaterdag 10 juni werd het repetitieveld van de Gelreband omgetoverd tot een circusterrein. Het  muziekkorps organiseerde namelijk een concert in een circustent.

Klik hier voor een audiofragment van het concert.



26 april 2017


Frans Herlaar: lid in de Orde van Oranje Nassau

Door burgemeester Petra van Wingerden-Boers is onze secretaris en sousafonist Frans Herlaar benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Iets wat aankwam als een totale verrassing bij Frans.



28 oktober 2017


Halloweenoptocht Dieren.


De Gelreband heeft tijdens deze griezelige en regenachtige optocht muzikale ondersteuning verleent om daarna een gezellige filmavond te hebben met de leden.

Meimaand


Avond4daagse tour

Ook dit jaar heeft de Gelreband muzikale ondersteuning verleent bij de avond4daagse intochten van Rheden, Dieren, Doetinchem en Zutphen!

Met in Doetinchem een leuke afsluiting!

8 & 9 april 2017


Tulpenverkoop

Op bovengenoemde data vond de jaarlijkste tulpenverkoop plaats. Alle bossen waren in mum van tijd verkocht, waardoor wij weer leuke inversteringen kunnen doen voor de band.



26 april 2017


Opening Oranjefeesten Dieren

Voor het thuispubliek heeft de Gelreband voor het eerst de nieuwe show ter gehore gebracht. De reactie's na afloop waren zeer positief!

1 januari 2017


Nieuwjaarsreceptie

Onder het genot van een drankje werd er door de voorzitter terug gekeken op 2016 en vooruit gekeken op 2017. Waar ook de presentatie van de nieuwe pantalons onder viel.

2016

19 December 2016


Vrijwilligersconcert

Jaarlijks bedankt de Gelreband al zijn vrijwillegers en donateurs op de laatste repetitie van het jaar. Dit was het eerste concert onder leiding van Sandra van Luijtelaar.


5 November 2016


Marconcours

Met het eigen nummer Theothorne March heeft de Gelreband een keurige 1e plaats behaald tijdens het marsconcours in Schiedam.



1 oktober 2016


Aanstelling Sandra van Luijtelaar.

Vanaf 1 oktober neemt Sandra van Luijtelaar het dirigeerstokje over van Marcus Kerpershoek. Sandra van Luijtelaar heeft haar muzikale sporen behoorlijk verdiend binnen de Nederlandse HaFaBra- en de Show & Marchingband wereld. Zo is ze onlangs gestart als docent bij de jeugdopleiding van K&G Leiden.



CONTACT DETAILS

06-53364434

Imboslaan 69,

6951 KA Dieren

LATEST NEWS

10 juni 2018

Open dag van de Traverse Dieren.

 

6&7 april

2 dagen langs de deuren voor de tulpenactie. Dierenaren bedankt!

Waar zijn we te vinden?



-

Copyright @ All Rights Reserved