Nieuws

Helaas zijn alle activiteiten rondom ons jubileum afgelast. 

Helaas is het jubileumconcert tot nader orde uitgesteld. Zodra hier een nieuwe datum voor is gevonden, lees je dat hier!

Door de maatregelen rondom het coronavirus, mocht er niet gerepeteerd worden. Na diverse versoepelingen mochten ook wij weer repeteren! Het bestuur heeft een protocol opgesteld, zodat het repeteren veilg kan. 

Jubileumjaar 2020


2020, het jaar dat de Gelreband Dieren 55 jaar bestaat. Het afgelopen jaar is er veel veranderd bij de Gelreband, maar één ding is zeker hetzelfde gebleven. Het maken van mooie muziek.


Ieder jubileumjaar werd er een taptoe georganiseerd door de Gelreband ergens in Dieren. Maar aangezien de band zelf geen show meer loopt, heeft de band nagedacht over een andere invulling van het jubileumjaar.


Door de onzekerheid omtrent het corona virus is besloten om alle festiviteiten rondom het jubileumjaar stil te leggen. Het concert wordt verplaatst naar een ander moment. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat hier!Overig nieuws

Voor al het nieuws volg onze socials

CONTACT DETAILS

06-53364434

Imboslaan 69,

6951 KA Dieren

LATEST NEWS

Maart 2020

In verband met de maatregelen rondom het corona virus zijn tot en met 1 september alle nevenactiviteiten afgelast. Er wordt wel weer iedere maandagavond gerepeteerd van 19:30 uur tot en met 21:45 uur. Wees van harte welkom!

Copyright @ All Rights Reserved