Nieuws

Ook een terugkerend evenenemt is de rommelmarkt. Dit jaar zal deze worden gehouden op zaterdag 16 mei. In het clubgebouw zal er een boekenmarkt gehouden worden en rondom het gebouw zullen de kramen weer vol staan. De verkoop start om 8:00 uur.

In verband met het Corona-virus zijn alle club activiteiten stop gezet tot en met 31 maart. Zodra er meer informatie is over een eventuele uitstel van het jubilieumconcert lees je dat hier! Voor nu geldt alleen dat alle repetities stil gelegd zijn.

Helaas hebben we moeten besluiten om de tulpenactie van dit jaar te laten vervallen! In 2021 komen we zeker weer langs.

Jubileumjaar 2020


2020, het jaar dat de Gelreband Dieren 55 jaar bestaat. Het afgelopen jaar is er veel veranderd bij de Gelreband, maar één ding is zeker hetzelfde gebleven. Het maken van mooie muziek.


Ieder jubileumjaar werd er een taptoe georganiseerd door de Gelreband ergens in Dieren. Maar aangezien de band zelf geen show meer loopt, heeft de band nagedacht over een andere invulling van het jubileumjaar.


Door de onzekerheid omtrent het corona virus is besloten om alle festiviteiten rondom het jubileumjaar stil te leggen. Het concert wordt verplaatst naar een ander moment. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat hier!Overig nieuws

Voor al het nieuws volg onze socials

CONTACT DETAILS

06-53364434

Imboslaan 69,

6951 KA Dieren

LATEST NEWS

Maart 2020

In verband met het corona-virus zijn alle club activiteiten stil gelegd tot en met 6 april 2020. Dit houdt in dat  er niet gerepeteerd wordt. Daarnaast is onze tulpenactie van 3 & 4 april te komen vervallen en gaat het bestuur op zoek naar een andere datum voor het jubileumconcert van 9 mei.  

Copyright @ All Rights Reserved